Urutan 14 weeks

hi. boleh ke kita berurut? kandungan dlm 14 minggu. bdn rasa sakit sgt especially dkt bahu dan pinggang. rasa lemah je.

3 Balas

boleh je...sy tiap² mlm suruh husband urutkan tp bahagian bwh dari tali bra mmg x bagi dia urut.. terutamanya pinggang...pinggang tu sy just suruh dia usap² ja... tgn husband kita ni walaupun setakat usap ja rasa lega sgt...kadang smpai sy terlena la...

Boleh tapi kena orang yang tahu ban mengurut orang mengandung ni…

boleh tgok application Sentuh. ada urutan prenatal.

8mo ago

terima kasih suggest. saya dh book. tq sgt