details scan

Boleh ke kalau tak buat langsung detail scan? Dr sarankan utk detail scan, tp husband kata benda tu tak perlu pon 😕

30 Balas

Boleh je klu xnk buat pun. Klu ada duit lebih buatlah. Bagus juga. Actually details scan ni utk tahu lebih mendalam tntg kesihatan kandungan. Tp klu ibu x berkemampuan, jgn stress. Sy nk bgtw yg ada je org yg masa scan detail nmpk ada kecacatan tp bila beranak ok normal sj. Solat hajat byk2 minta ibu n kandungan sihat 😊