details scan

Boleh ke kalau tak buat langsung detail scan? Dr sarankan utk detail scan, tp husband kata benda tu tak perlu pon 😕

30 Balas

Atas alasan apa suami awak cakap tak perlu? Dia doc pakar puan ke mmg kerja di bidang pakar puan? Details scan ni la nk tgk progress anak tu btul ok ke tidak. Tgk ukuran dia semua betul atau tak dgn yg sepatutnya. Tapi kalau suami awk xde ilmu n then just cakap tak penting, sy x tau la nk kata. Bykkan bersabar jela. Apapon pergilah buat