details scan

Boleh ke kalau tak buat langsung detail scan? Dr sarankan utk detail scan, tp husband kata benda tu tak perlu pon 😕

30 Balas

Detail scan sangat penting compared to 4d, 5d tu semua. Time detail scan lah boleh dapat tahu cecair dalam otak baby okay ke tak, injap jantung tu cukup atau tak. At least kita tahu baby kita sihat & normal macam baby lain😊

1y ago

Hi semalam saya pegi scan. Usia 20weeks. Dr ada ukur size kepala baby. Dia cakap semua OK. Baby healthy. Bermakna kepala dan otak baby ok kan?