Tak amik perancang

Boleh ke if kita tak amik perancang kehamilan? Sebab suami macam tak setuju sangat kita ambil. Tapi nurse suruh amik. Bersalin normal

1 Balas

Terserah kpd kamu suami isteri nk rancang keluarga mcm mana, klu x jaga konfem mengandung lagi. Jadilah beranak setaun satu. Isteri jgk yg penat. Nt ank first kurg lh sket perhatiannye bile dh ade baby yg baru..Tp klu nk ade gap dgn ank no 2 kene la rancang. Sama ada mkn pil/injek/pemakaian kondom di waktu subur.