skincare

boleh ke ibu mengandung pki skincare..moisturizer, toner, serum smua itu..ad ap2 effect d bby ta..

4 Balas

Mcm sy jenis yg pakai byk skincare.. Masa pregnant sy check ingredient satu2.. Boleh google je sama ada org pregnant boleh pakai atau patut elak.. Plan utk breastfeed.. Jd mgkin skincare mana yg xboleh guna tu kena la bg org lain 😂

Boleh cuba serum kins & kats. Selamat utk ibu hamil. Saya sendiri guna dan jual. Alhamdulillah muka tk kusam dh masa pregnant. Rm15 sahaja. 018-3891239

pakai yg organic skin care jer.. kalu yg ade mercury bahaya utk baby

Pastikan brg sume takde kandungan merbahaya la sis.

4y ago

okk..tqqq