Skincare for pregnant mom

Hi mommies nak Tanya , time preggy uols Guna skincare brand apa ya ? Toner? Serum? Moisturizer? Sunscreen? Klo cleanser pun brand apa ya yg selamat time preggy? #SeriusTanya

3 Balas

sy guna skintific 1 set wrna biru. safe for pregnancy n breastfeeding. klau nk product local yg safe for pregnancy n breastfeeding, boleh cari ig shop xobeautystuff under @imanabdulrahim . dia mmg jual byk product local yg slmt utk ibu preggy n menyusu

I dengar jenama Fresh is pregnancy safe. cleanser dia pun bagus. I also campur dengan cerave Dan QV, sbb doctor suruh avoid chemicals and fragrance. mesti kena rajin baca ingredients segala benda Dan guna fragrance free products.

Sy pun nk tahu psl ni