Makan Pati Ikan Haruan semasa anak masih sakit kuning

Boleh ke ibu makan pati Ikan Haruan semasa menyusu bayi yg masih sakit kuning ? Kuning bayi akan makin naik tak ya ? Mohon pandangan yang tahu. Terima kasih #pleasehelp #SeriusTanya

7 Balas

pati ikan tidak digalakkan ambil selepas bersalin, terutama kalau czer. at least tunggu 2-3 bulan baru makan. pati ikan haruan boleh affect organ dalaman selepas bersalin

1y ago

ya btul sy sni ada 3kotak pati haruan member bagi hadiah slpas bsalin tp sy tak makn sbb czer ..bagthu dia awl dh mmg tk bleh tp awk thu la mmber trus kata bnyk org itu ini ..dia tu bslin normal senang la ckap 😅 tp trima je dan smpan je ..skrg bby dh nak 3 bulan still tak brni nak mkan seram je kalau nmpak