makan buah tiap hari

boleh ke hari2 makan mangga thai ? x masam x manis.. #7weekspregnant kali ni saya skaa sgt mkn buah2. x kire buah ap.. xde effect ke bby dlm kndgn ke? sy blom ad selera sgt nak telan mknn lain slain buah

14 Balas

mangga tggi gula . masa sy jumpa pakar pemakanan .dia suruh sy mkn buah tiap hri 2 kli shri .. tak kesah buah apa pun . tp dia ckp jgn mkn mgga sgt sbb gula tggi . nt tkut gdm pula . sy mkn buah oren , epal , jambu . tp bnyk mkn oren haha