Pregnant 10 weeks

Boleh ke bersama suami masa 10weeks ? Takut tpi kesian kt suami 😅

4 Balas

Boleh je sis, tapi kalau saya awal prgannt hri tu x boleh bau suami, hahah, asal dekat je nak muntah, kalau tak de masalah tu on je. Tapi pngalaman sya ya, kalau nk bersama kalau boleh lepas tu buang luar, sbb kalau buang dalam rasa mcm prut cramp

Kalau takde masalah apa apa boleh je bersama suami. Tapi kena ingat ya jangan lasak lasak sangat sebab kandungan masih fragile. Search position yang selamat untuk kandungan awal. kalau ada bleeding selepas bersama cepat jumpa dr okay.

Ha bole je.. sy pun bersama suami dri awal mengndung smpai 9bulan mengndung … jnji jngn lasak2

boleh je. Sy ada je bersama since awal pregnant sampai nak bersalin. jgn lasak2 sangat je