Boleh ke?

Boleh ke bersama suami ketika usia kandungan 4/5 minggu

7 Balas

Sy tak berani sis.. ni da kabo kat husben awal2.. lpas 1st trimister.. baru on. Mesti dia pelik.. sbb selalu.. wife yg nak.. ( dok kire hari subur ).. hehhee.. last year ade bersama, lpas tu bleeding.. then takde r3zeki.. sy rase rahim sy da tak kuat mcam dulu..

4y ago

Oh. Ok sis. Terima kasih atas nasihat

Kalo sy mmg tak berani awal2 pregy😅 mmg bincang awal2 pasal hal nie. Sebb ttc dah lama so mmg suami faham la.

Tidak d galakkan..Saya msa 13 week pun nurse ckp tidak d galakkan sebab tkut pdrahan slpas bsma ..

tak digalakkan ye sis. bahaya tuk kandungan. Kalau tak tahan jugak, slow slow ye sis

boleh tp jgn lasak. slowly dan relax

Tidak digalakkan awal2.. Sis

Better jgn dulu