Bersama suami 9 week

Boleh ke bersama suami bila masuk 9 week? Pancut dalam tkpe ke? Mohon pencerahan mummy2 sy tkut sy prgnant baby 1st, ttc 2 tahun lebih#firstbaby #seriusnanya #1stimemom

14 Balas

awal² nie klu blh elakkan, tp klu nk buat slow² jgn ksr n terhentak kuat².. pancut dlm tk boleh, kandungan air mani tu dia punya khisat baik utk trimester ke3 je 😅 bg jln senang bka, klu skrg awk pancut dlm risiko blh gugur

3y ago

Kami dh try bersama alhamdulillah ok xda keluar ape2 pelik dan scan baby ok