Bersama suami 9 week

Boleh ke bersama suami bila masuk 9 week? Pancut dalam tkpe ke? Mohon pencerahan mummy2 sy tkut sy prgnant baby 1st, ttc 2 tahun lebih#firstbaby #seriusnanya #1stimemom

14 Balas

kate ttc.. xyah la buat dulu..tggu 2nd trimester dh kuat betol bru buat blk..

3y ago

Kami pjj n try bersama slow2 alhamdulillah ok dan td scan alhamdulillah baby ok n x da keluar ape2 pndrhn ke ape slpas bersama😂risau jgk tp niat btul2 sian kt suami niat dlm hti hrp Allah lindung bby n bby ok sihat😂lambat plk nk jmpa suami pasni

boleh mmg boleh..tp xdi galakkn jer..sebab kandungan masih awal lg...

3y ago

elakan pancut dalam sebab baby masih kecik lg ...gerak pun kena slow

3y ago

Tq sis😍

kalau boleh elak kan...jgn bersama dulu..

3y ago

Kk sis tq