Bersama suami 9 week

Boleh ke bersama suami bila masuk 9 week? Pancut dalam tkpe ke? Mohon pencerahan mummy2 sy tkut sy prgnant baby 1st, ttc 2 tahun lebih#firstbaby #seriusnanya #1stimemom

14 Balas

saya masa 14week prgnt lepas 2hri kluar darah wrna coco and berturut smpai lah 4hri bila tnya time nak buat buku pink nurse ckp normal and buat tkkesah lah hri ke 5 byak kluar and dia mcm priod time tu jgk tghari cmtu gi buang air besar sbb rasa mcm nak berak and teran tiba2 kluar sketul darah and scan rupanya gugur tapi alhamdulilah lepas 2minggu gugur allah bgi rezeki melekat lgi and tetap brsama suami alhamdulilah tkde jdi mcm first bby and now dah 36week 🥰😊

3y ago

Alhamdulillah syukur ... tahniahhh yer