Bersama suami 9 week

Boleh ke bersama suami bila masuk 9 week? Pancut dalam tkpe ke? Mohon pencerahan mummy2 sy tkut sy prgnant baby 1st, ttc 2 tahun lebih#firstbaby #seriusnanya #1stimemom

14 Balas

sy masa mula pregnant around 4weeks mcm tu ada bersama suami, esok tu bangun kencing tengok ada spotting darah sampaila masuk 9 weeks. sy pergi klinik swasta dpt injection kuat rahim & ubat pil duphaston..sejak dr 4 weeks tu dah tak pernah bersama suami risaukan takut ada bleeding lagi