Bersama suami 9 week

Boleh ke bersama suami bila masuk 9 week? Pancut dalam tkpe ke? Mohon pencerahan mummy2 sy tkut sy prgnant baby 1st, ttc 2 tahun lebih#firstbaby #seriusnanya #1stimemom

14 Balas

lebih baik jgn dlu sis..kerna 9week kandungan belum kuat lagi..takut terjadi apa2 .. tpi klau suami tak tahan boleh jg tpi perlahan2x jgn terlalu kuat sampai kita merasa sakit di bahagian perut..paling baik bersama suami ketika janin dah kuat seperti 5 6 bulan bgtu lebih baik..