Bersama suami 9 week

Boleh ke bersama suami bila masuk 9 week? Pancut dalam tkpe ke? Mohon pencerahan mummy2 sy tkut sy prgnant baby 1st, ttc 2 tahun lebih#firstbaby #seriusnanya #1stimemom

14 Balas

sy awal pregnant masa 4w selalu jgk bersama suami & pancut dlm.. masa awal2 preggy ada keluar air campur darah warna koko cair tp sikit je.. alhamdulillah skrg dh 21w.. seminggu sekali je bersama suami..

3y ago

Tq sis ya bersama suami dh hrini😂risau jgk tp yakin Allah jaga jelaa