bela kucing

boleh ke bela kucing ? tapi mmg kucing indoor je tak keluar mane mane ? ade effect baby dlam kandungan ke kalau bela kucing dalam rumah ? #20week #firstbaby

6 Balas

in shaa Allah.. xder masalah pun nak bela kucing.. cuma kalau boleh pasir kucing tu mintak lah husband yg scoop kan.. pasir dgn kencing n poop kucing tu x elok utk pregnant mothers.. selain drpd tu.. bela lah brpa byk pun nak.. janji jaga kebersihan.. tu jer 😊