Tidur melentang

Boleh ke 5bulan lebih tidur melentang?? Kadang2 kalau tidur mengiring rasa lenguh pastu mesti saya akan pusing badan tidur melentang, kadang lama jugak saya tidur melentang,sbb saya xde masalah time tidur mlm,tidur nyenyak je bila masuk Trimester2 ni,tp saya mmg letak siap2 bantal kt kaki tiap kali nk tidur..Bahaya x kt baby?? #bantusharing #ingintahu #1stimemom #jangandibully

10 Balas

Better tido mengiring. Kalau nk elak lenguh letak bantal kat belakang badan utk elakkan lenguh. Satu lagi letak bantal kecik bawah perut masa mengiring. So far saya buat cara ni mmg dapat elakkan tido terlentang. Kalau ada bajet boleh beli maternity pillow yg bentuk U. 😊

3y ago

kalau tido bantal kt saya mmg banyak,kiri kanan kt kaki pon saya buh,bantal kecik ade untuk sendal kt perut,tp still terlentang jugak😅 tp xtaw la kalau masuk trimester 3 nnti mcm mana...