boleh kah pi klinik

Boleh kah pi klinik kesihatan dgn keadaan wabak yenk berbahaya nie 31 nie kita ad temujanji

38 Balas

Selagi nurse tak call postpone tarikh, pergi mcm biasa saja. Dorang tahu la tu cara nak jaga keselamatan ibu2 & baby.

saya lagi lah kena pi klinik 2hari sekali . tuk cek bp . 😑 bkan elakkan dari kluar . dr lagi bg kluar kerap2

Saya 2 kali dah pergi klinik tuk cek kuning Baby. Ibu dan anak je dibenarkan masuk. Suami TGg diluar sahaja.

Smga dpermudahkn urusan sis..take care..kalo xurgent bole tunda..ape2,kol tny nurse klinik ksihatan tmpt sis dlu..

Sy 24hb ni ada temujanji gh... Takut plk nk g... Dah la arini ada 1kes kematian kat gh penang... 😥

sy 26 n 1apr nnt kene g.. in sha Allah akn g gak sbb penting utk doc chk dh 3rd trimester ni..

Saya esok kn g kk untuk ambik drah...dlm takut kn tawakal je la...ank² tgl kt uma..

Klau dh ada temujanji dgn KK bleh je keluar..yg penting kte juga kte...😊😁

Pergi check up macam biasa. Sy dah Tanya nurse sebab kena check up juga 25/3 ni

Saya pun adaa temunjanji 26hb ni ngn 30hb .. rasa takut nak p hsptl 😢