Puasa first trimester

Boleh ka teruskan puasa even rasa lapar sangat, my fil and mil cakap baru dua bulan so kalau boleh puasa penuh. first time saya puasa and not sure nak adapt cmna.

18 Balas

Saya cuba juga puasa. Mak saya suruh ajar baby dalam perut puasa. Saya pregnant dah 26 minggu. Pagi okay lagi. Sampai petang je mmg akan rasa macam nak pitam. Terus berbuka. 7 hari ramadhan tetap tak penuh. Jadinya saya buat keputusan tahun depan je puasa. Kesian pula kat baby asyik nendang2 kelaparan.

3y ago

sama lah kita😊