Teringin sgt nk mkn sushi

Boleh ka kalo nk mkn sushi ? pregnant dah 25 weeks

6 Balas

sy makan je 😅.. xleh tgok anak je nak,maknye pon bedal skali 🤣.. tp sy x mkn la yg salmon tu risau jgk kt kndungan

boleh je cuma risau bakteri pd makanan mentah. tapi sy pregnant selalu je mkn telur mentah haha dh fav 🤣

bolehh je awak nak makan, tapi yang goreng /dah masak je tau..mentah mentah punya tahan sikit ya

boleh je nak makan awak cuma kena elakkan yang tak masak atau half cook.

boleh je tapi berpada pada. tapi yang mentah tak suggest je la 😌

boleh tp jgn mkn yg mentah2 tu ye