spotting or period?

Hai semua, nak tanya, 30/7 saya check upt double line, hari ni 6/8 ada darah coklat sikit keluar.. Boleh jadi ke double line tu tak valid? Adakah saya period ke? #ingintahu #firstbaby

spotting or period?
13 Balas

sama mcm biras sy ni, dia mula² tak jelas dgn period dia. keluar darah on off..pastu bila cek double line, still lagi keluar darah..tp sikit² la n dia tak sakit perut pun..so nak confirmkan dia pi la cek klinik, mmg confirm period n ad cyst😅 pstu cek kali kedua takda dah..cyst tu boleh hilang cuma kena jaga makan..dia telan kurma je hari² ,nasi ap semua takleh masuk dia loya..asbab makan kurma kot okay hehe