minyak kelapa dara

Boleh ibu² dalam ni share ttg minyak kelapa dara yang digunakan? Dan kebaikkan nya pada ibu2?

11 Balas

saya consume sebulan awal. org kata mudahkan bersalin 😆 tapi saya kena vacuum sebab xreti teran. anak bersih tu ye la kot. anak saya keluar xde sangat krim semulajadi tu. bab bukaan laluan tu saya xsure. sebab yang pasti, sehari dua sebelum serah diri, saya bantai makan nenas banyak2 😂🤣😂🤣 org kata bagus makan sebab nenas natural inducer tapi saya makan sebab lepas gian 8 bulan xmakan nenas 😂🤣 masa pantang pon xleh makan, sekali serah diri, bukaan dah 3 cm 😂🥴

Try google D’Aura Myk Kelapa Dara As-Syifa. Siap ada bacaan 30 jzk AlQuran & mcm2. Kebaikan slalunya utk elak baby kena kuning, elak strectmark, permudahkan permbukaan laluan baby kluar time bersalin, utk cantik kulit. Wallahu alam. Sy pun tgh guna. Ade dua jnis, dalam kapsul sofrgel & minyak

tak pernah mkan pape jamu or minyk bgai tapi jga pemakanan..bnyak mkn buah krg junk food...ank sy kluar bersih xde kuning...cuma mak dia je gbs..msa checkup bulanan darah ok je..masa bsalin koyak ke tak tu atas cra meneran and besar baby

saya pakai jenama treenea dari anak first sampai 2nd ... memang terbaik , anak first jahit sikit , anak kedua xde jahit . . tp ikut bdn masing2 laa kan . . yg penting teknik meneran kena betul 😊

sy consume mnyk kelapa dara ibu(mkdi) , mntain hb n gula even mnum caffien 😂😂 , baby kuar kulit brsih ja ,baby xkna jaundice even sy drh O+ 😉

so far xda effect pun. pernah consume kata senang bersalin alih2 czer jgak

Saya br beli try minum tp x lalu nk telan sbb minyak melekat tekak

Air. Tp x boleh than jd skit tekak. Sebab tengit kelapa tu..

Kapsul minyak kelapa dara tapi mcm takde effect

xpernah Minum pun, cume sapu dekat Kulit je