minyak kelapa dara

betol ke dgn minum dan sapu minyak kelapa dara bole membantu proses kelahiran normal?selamat ke minum minyak kelapa dara tu tanpa consult doctor? ade tak ibu2 yg dh bpengalaman penah mengamalkn nya.. #preggy24weeks #1stbaby #mohonpencerahan

1 Balas

sy pernah mengamalkan nya sblm ni .. mmg senang sngt proses bersalin .. sekali push saja terus keluar baby .. kesan koyakan pun xbanyak

5y ago

kalau sy .. sy start minum masa 3 bln .. 7 bln keatas baru kerap buat urutan .. dkt miss v ..