Air kelapa muda

Boleh gak ya usia kandungan baru 20w3D trus pengen minum Air kelapa muda bun.?soalnya kata ibu mertua baru boleh minum Air kelapa muda tgu usia kandungan 7bulan. Mohon infox bunda2 ??

27 Tanggapan

Aku mnm dri tm1 awal hamil bun, alhamdulillah skrg udh tinggal nunggu lahiran

boleh bun malah bagus minum air kelapa muda.. saya hampir tiap hari malah

dari hamil mau melahirkan hendaknya konsumsi air kelapa . asal batas wajar

aku dari tm 2 suka minum cuman gk sering tpi alhamdulillah gkpp

aku dri awal hamil mnum bun hehe ,tpi jarang .tm2 aku sering

aku Tm 2 udh sering mnum kelapa muda . asal jgn brlebihan aja bun

aq dr TM 1 sering mnum aer klapa Alhamduillah gpp

saya minum dari usia kandungan 7 minggu bun.

boleh.. saya minum dari 11w seminggu sekali

boleh kok,kalau masih tm2 seminggu 2x aja