Mertua makan angin

Boleh beri pendapat tak? Patut tak jika saya bawa keluarga sebelah saya (mak dan adik) berjalan/melancong/makan angin. Tetapi tidak bawak mertua. Saya buat tabungan sendiri untuk makan angin. Tetapi tidak pula buat tabungan untuk bawa family mentua. Jadinya nampak macam setiap kali makan angin bawa family sendiri je. Boleh ke share pendapat? Uolls bawa ke family mentua berjalan? Macam kes saya, suami memang tak dapat la nak sumbang budget untuk makan angin.

1 Balas

Hmm.. Tak salah pun. Tapi mertua tu kena lah faham tentang situasi kewangan anak dia. Kalau takut keluarga mertua kecik hati, better senyap2 je makan angin. Jangan post atau upload apa2 gambar.