Makan ubi kentang semasa berpantang

Hai semua. Saya nak tanya ada sesiapa pernah makan sui potato atau ubi kentang/ ubi keledek semasa berpantang ke? Ok tak atau ubi ada angin? Sebab sy ingat nak bawa sui potato (seperti dalam gambar) untuk makan di hospital. Kadang bawa roti/ biskut macam tak kenyang je rasa. Hehe terima kasih yang share pendapat ❤️

Makan ubi kentang semasa berpantang
1 Balas

Food tolerance masing2 tak sama awak. Saya makan okay. Sebelum ni awak memang angin ke kalau makan ubi? Kalau tak boleh je nak makan.

1y ago

Kalau macam tu terpulang pada awak. Nak cuba boleh, tak nak cuba pun takpe. 😊