Kerap selsema dan batuk

Boleh bantu berikan cara atau tips untuk rawat selsema tak ? Hidung asyik meleleh dan bersin sejak bulan 2 haritu sampai sekarang masih belum sembuh . Sekarang dah mula batuk berkahak jugak . Ada remedi semula jadi yg boleh membantu tak selain dari ubat2an klinik ? #bantusharing #pleasehelp #advicepls #ingintahu

1 Balas

Untuk batuk, cuba elakkan makanan pedas, bergoreng dan manisan. Minum air kosong secukupnya