TTC

Boleh bagi cadangan?susu apa yang ssuai utk TTC?Sbb skrg suka sgt minum kopi.rasanya perlu kurangkan kopi.Tq

5 Balas

kopi bukn kne kurgkn je..kne stop trus sebaiknya..ttc kan..mmg kne brkorban. sbb nti mse preggy pun kopi kaffien smua antra yg kne elakn sbb ggu tumbesaran baby. utk ttc susu trbaik adalh susu kambing.. mknn sunnah kan.. tak ambil yg asli pun boleh mnum yg serbuk. susu kambig hi goat bgus.. ada buat rwtn dkt mne2 pusat ksburan x. yg pnting wktu ttc ni..mkn kne jg. mkn mknn smulajdi..air manis2 tglkn. air masak ckup. suami isteri kne jg mkn sama..

assalamualaikum sis..sis boleh try susu kambing my mila..sy dulu bukan pengemar susu..sebab tak jumpa susu yg sesuai banyak susu kambing yg rasa hamis..sy consume susu kambing MyMila alhamdulillah kene dengan tekak tak bau hamis langsung..susu putih tu rasa berries and ramai yg ttc amalkan susu kambing ni.. if sis nk tau dengan lagi banyak boleh contact no ni 601164355071

Jgn minum kopi... Tak boleh, minum susu kurma atau susu kambing khalish blh dpt kat kedai jamu.. Perisa coklat... Sesuai utk ttc

Try susu kurma kambing . Lg bgus yg blend sendri kurma .

4y ago

Macamana hasil sis?saya nak cuba.

susu efferty