skip 1 temujanji dokter

bole x kalau skip 1 appoinment dekat kk..tggu 3 jam dah..rase nk balik je ni

26 Balas

Kalau kk tpt saya 7.30 tu igt kan da paling awal, tp bila sampai rupanya da ada 5-6 org jga yg awal. Tp ok la..at least sblm kul 9.30 da settle..masa 1st time dtg ikut masa kat buku kul 8 sekali nak duduk pun penuh da mmg nk dekat kul 11 bru siap. So tips nya mmg xde lain melainkan datang la seawal yg bole..

Sedih penat semua ada klu da 3 jam. Klu ikutkn 3 jam tu byk kerja boleh buat. Klu sy mmg keluar asap naga la nmpknya..Besar betul cabaran ibu mengandung kan. Mudahan dpermudakn urusan kita semua sepjg mengandung.

Kecian nye awk.. Kk tmpt sy appointment kul 8 alhamdulillah kul 10-11 dh balik.. Lainkali awk jgn amik ari sebok mcm ari senin ke, rabu kmis ok kot..

Selalu dtg jam 8. Last2 jam 11 baru smpai giliran. Lepas tu terus minta appointment petang dan hari paling sunyi. Syukur nasib nurse benarkan

Tips elak tunggu berjam jam, datang awal pagi jam 7.30 pagi atau 8 pagi tepat. Kalau belah petang, ambil jam 2 ptg ..moga2 tak ramai waktu petang tu.

5y ago

Betul sis sy salu check up kul 2 lbh..mmg xramai org kejap je...

Sy slalu kuar 7.30pagi. So mmg cepat la urusan. Kalau minum air gula je yg lama dekat 3jam. Xnak tgu lama pg la awal. G lambat mmg lambat la.

sy klau appt pkul 8,kul 7.30 sy dh terpacak dpn klinik,tggu ambik no giliran..alhamdulillah dlm sejam cmtu je selesai smuanya.

Sy bg tips . Tgglkan buku pink dkt situ nnt dpt la no awal kalau tknak tgu lama.. tp make sure dtg awal pagi.

Kena inform dok/nurse sis kalau nk skip.kalau xinform nnti doesn't marah nape xgtau awal2

Aduh, i tak pernah lagi tggu smpai 3 jam d klinik, sabarlah sis