berat baby 32weeks

Hi bole tahu tak, normal ke 32week tp berat baby 1.45kg je? 🥺

4 Balas

min berat baby kena 2,5 kan? kalau kcik rasa dr dh bgtau awal.. ada jiran sy hosp gomen suruh bsalin awal sbb bby kcik, tp dia tak nk bersalin awal, dia pergi private. leok je beranak, tp mmg krg 2.5kg la ank dia. skrg pn halus je boy tu

Salam mommy. Boleh tahu awak macam mana? Bersalin week berapa? Baby dan mommy sihat?

ok je kot tu. doktor awak cakap apa? saya 32w 1.8kg, 36 2.6kg

3y ago

skrg admit ward, masukkn dexa. tggu lagi 2mggu scan if baby xnaik byk kene induce/czer sis. if naik boleh hold

Semoga dipermudahkan..