Brand susu terbaik ibu mengandung

Hi..bole suggest x brand susu yg oke dan terbaik? Sebb kblkangan ni kaki dan tgn sy kebas..skit myucuk2..tnya nurse sebb sy kurg minum susu 😩..klo minum susu kotak mcm dutch lady, HL ,fernleaf tu ok x?ke kne bli susu khas ibu mgndung? Sy prggy 29w

6 Balas

pilih susu penuh krim.. mana2 pun ok. if concerned dgn gula kalau saya tak minum susu ibu mengandung

Sy mnum HL ok. Ada folat. Pilih yg susu putih . Strawbery and coklet manis

saya minum susu kmbing brnd najeehah. Alhamdulillah okay.

Similac mom okay, gula pun tak tinggi.

Saya minum susu kambing lazz dan HL.

Ok je asalkan susu