Pengalaman berpantang

Bole sharekan pengalaman berpantang? Kalau ada yg ambil packge mengurut bole share2, package moms ambil dan berapa hari tu?

2 Balas

Pengalaman masa pantang.. 1.Demam sebab bengkak susu 2.Anak demam kuning hari kedua & ulang alik dari rumah pergi hospital sebab kena tahan wad 1 malam.. 3.Stress / tekanan. 4.Tak cukup tidur. 5.berat badan turun. 6.Tiada ambil package...hanya urut satu badan pada hari ke 3 berpantang..