Pengalaman berpantang

Bole sharekan pengalaman berpantang? Kalau ada yg ambil packge mengurut bole share2, package moms ambil dan berapa hari tu?

2 Balas

Pengalaman bersalin dan berpantang dlm pkp.. sepatutnya nk mngurut dan cukur anak sekali tpi sbb pkp jadinya mengurut tangguh dlu sampai hri 42 bru mngurut buat 3 hri direct.. saya xamek pakej confinement lady sbb berpantang di rumah mak sendiri.. selain tu amek supplement tambahan utk tenaga

Pengalaman masa pantang.. 1.Demam sebab bengkak susu 2.Anak demam kuning hari kedua & ulang alik dari rumah pergi hospital sebab kena tahan wad 1 malam.. 3.Stress / tekanan. 4.Tak cukup tidur. 5.berat badan turun. 6.Tiada ambil package...hanya urut satu badan pada hari ke 3 berpantang..