newborn development

Bole share takk toys atau something yg bole bg kat newborn 1mth 3 days yg sesuai? Dan elok dak ajar baby isap puting? Sbb bby suke ngempeng sgt?

1 Balas

Waktu 1 month, based on saya baca better bagi baby quality sleep dulu and ajar tidur beza siang and malam. Sy byk borak2 dgn baby. Toys starts bagi waktu 2 months old onwards. Pacifier sy bg bila dh 2 bukan lebih sbb dia kdg2 nangis tp x nak susu sgt. Ikut ibu and baby, setiap baby diff2 ❤️

5y ago

Sama sama ☺️