kenapa perut selalu rasa kejang?

Bole minta pendapat tak knp eh perut selalu rasa kejang? #kandungan 4 bulan dahh? Mmng normal eh?

7 Balas

Baby nk besarkn rumah dye🤭 sy pon masih merasa skrg...next week genap 5bulan.. bby kerap mcm mngeras n silat dlm perut nii..xsakit just ngilu geli"😂

Baby growing... Semakin minggu bertambah Semakin kejang perut kita.. Just duduk jer, bila dah OK Baru bgn ka.. Saya 34 weeks skrg pun kejang jugak.. 😁

Sama lah 4bln kerap rasa kejang n mengeras..semlm 7hb 4 23w cek jantung normal jer..x de masalah lah..

Normal sis. Kecuali ada disusuli pendarahan, segera ke hosp..

sbb baby dh makin besar..

Normal sis klu cramp perut

4y ago

Cramp perut tu rasa perut mengeras ke?

Yup normal