Bayi Dalam Wad NlCU

Bole ke saya bagi susu tetek dekat anak lain

2 Balas

dlu ank sy msok nicu doc n misi dlm nicu xbg sis sbb risau ad bby yg xsesuai dgn susu bdn . mksd sy sakit tu akn jdi teruk if bg susu bdn . sbb tu ad bby kne puasa dlm nicu . serius mmg kecian sy tngok . sbb sy dlu ank special kes denggi mse sy preggy kn dy . lps tu dy kelua eskn tu kne thn nicu trus . lame ank dlm nicu sbb tu sy tau . sy dlu pon mse nk bleeding tu doc xbg sy bg susu bdn dlu sbb tkot bby xtrime susu bdn yg buat sakit dy lg teruk . so batter sis xbgi sbb bhye . kita xtau ap ap . doc ad sebb lrg .

boleh klu nk bt Ank susuan tpi kne 3kli knyg dan dpt keizinan parent bby