susu kambing

Bole ke consume susu kambing pada awal kehamilan ye momies2?..tq

6 Balas

Susu kambing sangat2 disarankan. Tapi minum tu cukup lah 2-3 gelas sehari. Jgn habis sebalang besar pula. Nnt sakit masalah lain yg muncul. Semua benda yg baik dimakan kena ambil dalam kuantiti sederhana. Jgn berlebihan😁

Terpulang pd org.. Tp bgi sya n family amalkan minum susu kambing time pregnant .once ank lahir mmg xde sakit kuning. Dan amalkan juga minum jus delima ori bkn bli yg dah proses.

3y ago

Boleh saya tahu puan minum susu kambing seawal berapa weeks?

Ada org minum susu kambing awal pregnant sampai beranak. Ada org kata xboleh sbb panas. Ikut badan masing2. Boleh cuba tanya doc/nurse masa next check up.

4y ago

yup..kena tanya doc juga..tq sis

sy 6 bln lebih baru mnum susu kambing..

Tak galak sgt. Sebb susu kmbing panas

Boleh je