GDM & HB Low ketika hamil

Bole ibu² share mcm mne nk turunkn bacaan gula dan naikkan bacaan HB.. Now 12w.. Apa pemakanan yg ibu² amalkan dan bagaimana cara pemakanan harian? Mohon share pengalaman ibu²... #ingintahu #pleasehelp #ibuisbuntu

1 Balas

Try makan ubat kk dgn air limau/sunquick tanpa letak gula. In shaa Allah hb cantik je. Control yg manis2. Makan beras perang kalau boleh sbb beras biasa manis sebenarnya. Buah apa semua kena control.