Haii mommies ,

Bole bagi cadangan nama ank lelaki yg bermksud ketua / pemimpin / pembimbing atw yg sama waktu dengannya ??

8 Balas

👦Nadeem: seorang teman, pemimpin, kepercayaan Nadheem: pemimpin, teman Nagid: pemimpin Naik: ketua, pemimpin, kepala kelompok Nakib: presiden, pemimpin, kepala Naqeeb: pemimpin Naqib: pemimpin, ketua, presiden Nara: pemimpin Naresh: raja para raja Narun: pemimpin laki-laki Naruna: pemimpin laki-laki Natha: protektor, ketua, penguasa Naufal: pemimpin yang murah hati Nauzan: pemimpin Nawab: pemerintah, pemimpin Nayal: pemimpin Nayath: memimpin Nizam: pemimpin, pemerintah Nurahan: pemimpin, hadiah Nuwaib: pemimpin, ketua

Sy pn plan nk letak nama baby yg maksud pemimpin so sy Search je kt google nama bayi lelaki bermaksud pemimpin.

suami saya bagi nama Khaizuran, ertinya pemimpin/ketua..

Abrar : ketua, pimpinan Afham : pimpinan , yg sempurna

2y ago

abrar : golongan lakukan kebaikan

Qayyed : ketua Qaid : ketua

Amir / Amirul : Ketua

Noah

huruf S / N

2y ago

Sayyid سَيِّد : tuan Naqib نقيب : pembimbing