Nama bermula huruf E

korang bole x share nama anak lelaki @ perempuan yg bermula dri huruf E......thank youuu...??.

2 Balas

🧕🏻perempuan🧕🏻 Elaina Mardhiah Elaina Maisarah Elailah Zahara Enisa Leilani Erika Sofia Eiliya Sofia Esme Zaharah Eireen Zulaikha Edina Aisyah Elsa Zara Ermina Safiya Eshal Elmyra Ezra Elmeera Eliana Wanda Erina Husna Eyalani Sofea 👦🏻lelaki👦🏻 Edith Rizqi Ezar Rayyan Efran Yusuf Ezar Raikal Elif Zakwan Ezar Habib Efran Fitri Efran Nabil Eqwan Mikail Ehsan Yusuf Ehan Syawal Ezzar Syaqif Emin Muammar Edith Irfan Ediz Rizqi Edhan Ramadhan Ebi Rayyanshah Elmir Rayyan Ermin Raiqal Effie Naufal Ehsan Zuhairy El fatih Ziyad Elias Zulfaqar Emran Zharfan Eshaal Zaydan Emir Raihan Emir Ashraf Edi Hafwan Edi Hafsya Emil Qais Emil Qaid Erhan Reyza Emin danial

Thankss emierose...E jgk tuu..🥰🥰

4y ago

Ye kee..same laa...yg ada dlm senarai kite baru 1 ja..hihi