blighted ovum kali ketiga ... harapan musnah skali lagi 😶😶 11w3d

5 Balas

saya pun...skrg week 8 but tengah tunggu gugur jugak sbb kosong janin. dah kali ketiga. knp nak ada anak begitu susah??

adik ipar sy dulu kandungan 4bulan cuma ada kantung je doct sruh buang tp dia nk tunggu gk masuk bulan kelima varu nmpak janin

1y ago

Wooaaahhh.. perkembangan bayi okay tak.?

saya pun blighted ovum sebelum ni. punca sbb kencing manis. awak ade kencing manis x? atau irregular menses ke??

1y ago

ouh yeke. awak ade mabuk x sepanjang pregnant yg blighted ovum ni?

Awal pregnant ada pergi scan x? Semoga awk kuat ya.. inshaallah ada rezeki yg lain.

1y ago

awk pnya nmpk kantng sje ye..yolk sac atau janin mmg xde ke..so skrg dh jtuh sndri ye kantung tu..

semoga diberi kekuatan untuk awak 💓