Blighted Ovum

A blighted ovum is a pregnancy where a sac and placenta grow, but a baby does not. It is also called an 'anembryonic pregnancy' as there is no embryo (developing baby). Because a blighted ovum still makes hormones, it can show up as a positive pregnancy test.

Blighted Ovum
11 Replies

Eto nangyari sa akin sa first pregnancy ko nung 2016 😥 6 weeks, sac lang nakita. pinag bedrest ako for 1 weeks. 7 weeks, wala pa rin baby or .. nirecommend na magpa raspa ako. Umasa pa rin ako, so pang 8th week ko, nagpa second opinion ako.. wala talaga eh 😥 so after nun, nagparaspa na ako. baka daw malason na ako.