Bersalin di hospital gov

Hai semua.. If kita bersalin di hospital government, suami boleh masuk teman tak dlm Labour room nanti?and normally hospital gov kenakan berapa bayaran ya utk normal & czer utk yg bukan gov servant ? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

ank first suami teman msuk start induce ubat smpai la ank kuar. 5 thun lps beranak normal ward biasa lebih kurang rm8+, 2 mlm dduk wad. start admit pkol 11 mlm bersalin ecok ptg, lusa tghri da keluar

cnp