seluar dalam pakai buang

blh tak share .. mna blh beli seluar dalam pakai buang selain drpd kt shoppe & lazada ? tq ?

17 Balas

Saya beli kat mydin, brand Jepun. 9pcs dalam RM20 lebih gitu. Tak pun try Kotex yang baru, 2 pcs / pack , tapi tak ingat harga berapa.

Watson guarduab pharmacy tesco... Skang tesco ade jual pampers pakai buang brand kotex & librese gak

Ada jer kat shoping mall bahagian pad ibu bersalin.. Slalunya ada kat situ..

4y ago

Ur welcome sis..

watsons or guardian pun ada..selain kedai manjaku..shopee smua tu..

Kat kedai jual barang2 baby pun ada jual.

Kt watson@ kedai baby pun ada dijual sis

Aeon ade, scarlet or watson, lg senang

Sy br je beli semlm kt manjaku

Guna masa bila seluar pakai buang ni?

4y ago

Bersalin.tp tak selesa pun.better pakai spender biasa je.spender pakai buang ni mcm darah bocor ke just cuci trs buang.itu je

Tesco pun ada..