Blh cadangkan tak

Blh tak cadangkan susu trbaik untuk ibu mengandung .. sebab sy dh pergi klinik check kehamilan dan doktor ckp blh start mnum dh susu ibu mengandung .. sy xtau susu apa yg trbaik

12 Balas

semua susu ok sis,asalkn sedap di minum dan xmuntah..minum susu sbb nk cukupkan kalsium dlm badan...tgk ingredians dlm susu tu la comparekn..sugar brpa,kalsium brpa.sy xleh minum susu awal2 trimester,muntah🤮..jd sy mkn pil kalsium, dgn ada nasihat doktor..sbb certain pyakit xleh ambil pil kalsium tu doktor kata..akhir trimester sy minum susu frisomum..tu je sedap di tekak sy..🤗🍶