Nama Baby

Blh suggest kan x nama bby girl yg bermula huruf F, E atau S?? Sy menunggu hari tp smpai skrg xde nama bby lg.. Mne thu sy ada kenan dgn nama yg ibu2 cdgkan.. Tq semuaaa ?

10 Balas

Fadiah, Fadhilah, Falisha, Farhah.. Eliya, Eliza, Eryna, Eshal, Ezzah.. Sabrina, Safa, Safiya, Saira..

Fakhira / fatonah / farisha Eryna / Eliza / Eliya Sumayyah / shakira / sayyidah

Felicia, Elizabeth, Sophia, Flora, Emma, Stephanie, Florence, Emily, Stacey

syahthirah-yg bijaksana/arif/sangat pandai

Google je sis bnyak kuar. Kat fb pun bnyak

Fiona Elena Syuara

Shane ,Ferya,elora

eshal 💕

😍😍

Sahra