puting botol @ tips

blh rekomen puting botol? anak sy mengamuk x nak minum ebm dlm botol. sebulan lagi sy nak kerja. risau jgak ni.. saya dah cuba pupici, avent natural, okbb standard neck, pureen standard neck. atau puan2 ada tips nak buat anak blh minum ebm dalam botol..

8 Balas

Anak saya pon mcm tu jugak. Masa pantang nak skrg dah taknak. Dari 2 bulan sampai dah 3 bulan stil taknak. Dah 5 brand cuba. Ni nak try brand pigeon wide neck pulak

1y ago

Okay ke pigeon? Anak saya 3 bulan pun taknak botol pigeon belum try , nuk dah tpi taknak

anak saya mcm tu jugak. try semua taknk. tapi lepas try pigeon wide neck alhamdulilah. dua tiga kali cuba dah okay dah

Try pigeon wide neck sis...xpon bli jew puting wide neck jenama PUPICI...

try puting nuk yg kuning..yg tu lembut..

MAM mommy da cba ke. ?

cba guna puting MAM..

sama.. pening aihhhh

Tommy tippee