bertukar dari susu badan ke susu botol (EBM)

Anak saya x mahu guna puting botol untuk menyusu.. Sy bekerja.. Ada x mana² puting botol yg menyamai puting payudara..

3 Balas

Bby sy pun sama mula2 susah nak minum botol sbb dah biasa nenen..mcm2 brand beli..last2 Pigeon gak yg dia nak itupun byk kali try sumbat sampai ngamuk2..last2 dia nak jugak..tips dia : awk jgn ada dkt dgn dia bila nk minum botol tu..dia boleh bau ibu dia..suruh org lain bagi dia minum susu botol tu..selainnya awk tawakal & doa dkt Allah swt mintak dipermudahkan utk bby awak minum susu botol..hehe..

Ooo... Perkongsian yg Bagus ni.. Tq yea.

pigeon ok rasanya

5y ago

Beli dah.. Dia gigit² puting tu... Susu klua meleleh je.. Mmg normal ke yea cam tu.. Nnti lapar, dia telan ke susu tu..